Caffè Dono


Voor een lekker cadeau kom je naar Caffè Dono - Koffie, thee en meer...

Raadhuisstraat 31, Roosendaal

Caffè Dono Qrado geven

Waarom bij Caffè Dono?


Bij Caffè Dono word je verwelkomd door een wolk van geuren. De vertrouwde geur van koffie, chocolade en uiteraard thee. Caffè Dono, koffie en cadeau; beiden kun je in overvloed vinden in onze winkel. Meer dan 50 soorten koffiebonen van over de hele wereld, die ter plekke vers voor je worden gemalen als je dat wilt. Die je ook kunt proeven, want de hele dag door serveren wij versgemalen, vers gezette koffie.

 

Groene, zwarte, witte; meer dan 70 soorten losse thee, met nieuwsgierig makende geuren uit India, China en Peru vind je bij Caffè Dono. Met bijpassende cadeautjes, theepotten en kopjes, suikerklontjes in de gekste vormen, theezeefjes en nog veel meer.

 

Voor de handgemaakte chocolade hebben wij net zo lang gezocht tot we, de bonbon nog in de mond, elkaar aankeken en “Ohhhhh” dachten. Het was in Limburg, bij een kleine chocolatier, die bonbons maakt met de gelaagdheid in smaak zoals het hoort: eerst proef je de stevige chocolade aan de buitenkant, en dan, wanneer je erin bijt, kietelen wel drie of vier smaken je smaakpapillen. Een gelukzalige sensatie in je mond! Wij hebben, afhankelijk van het seizoen, een wisselend assortiment van deze geluksbommetjes.

 

Of zoek je zo’n mooie glimmende koffiemachine voor in je keuken? Zo’n apparaat dat het direct, met een zacht vriendelijk zoemen voor je maakt. Laaiend enthousiast kan Gerben erover worden. Als gecertificeerd Barista weet hij precies hoe koffie gezet moet worden en welke machine het beste past bij hoe jij koffie het lekkerst vindt. In de winkel staat een aantal merken en modellen, zowel voor de kleine als de grote portemonnee.

 

Wil je met je vrienden of collega’s iets gezelligs én bijzonders doen? Ben je nieuwsgierig naar de vele smaken van koffie? Liefhebber van échte koffie? Kom dan eens koffie ‘cuppen’: koffie leren proeven door aandachtig te slurpen en te benoemen welke smaak de verschillende koffiebonen afgeven. Zo vind je jouw ideale koffieboon en leer je de nuances in koffie te herkennen. Of volg de Barista Workshop en leer o.a. hoe je koffie op de juiste manier zet.

Al onze acceptanten

Captain Cook's

Caffè Dono

XCPT Formale

Mama in spé

Streek Eet & Drink Lokaal

Omnisense B.V.

Hein en Marc Manne

Biljartcentrum De Distel

RIXIP DC27 VOF

Ellen Juwelier

Drankenhandel van Dorst

Inkstore

Winebizz

Woninginrichting Gommeren

Hotel Tongerlo

Rio Bello Roosendaal B.V.

Wim Vromans

Drogisterij Het Geheim

verfwebwinkel.nl

Brasserie Tivoli

Maison et Moi

Kart Centre Roosendaal

Het Geheim van Bergen

De Burgermakerij

The Athlete's Foot Roosendaal

Amigos

Incluso

Leonidas Bergen op Zoom

Phonehouse Roosendaal

DAKOTA'Z

Meld je aan voor de nieuwsbrief